NOVI ASORTIMAN WHIRLPOOL PERILICA POSUĐA – 60 CM i 45 CM

Zadovoljstvo nam je predstaviti Vam nove Whirlpool perilice posuđa od 60 i 45 cm širine! Perilice posuđa su dizajnirane minimalistički izvana, ali potpuno opremljene iznutra sa unaprijeđenim tehnologijama, kombiniraju vodu, energiju, vrijeme i uštedu prostora te su uz to tihe.
Vrhunska kvaliteta unutrašnjosti. Premium dizajn, usklađena boja polica i nove premium ručke od nehrđajućeg čelika poboljšavaju ergonomičnost, dok nova metalna šina na gornjoj košari poboljšava stabilnost u toku postavljanja i iznošenja posuđa iz perilice. Novo sučelje je jednostavno i lako za razumijevanje. Ova intuitivna iterakcija i poboljšana upotrebljivost, zajedno sa naprednom tehnologijom donosi nove performanse u Vašoj kuhinji.

Bilo da su samostojeće ili ugradbene, izaberite Vašu idealnu Whirlpool A+ perilicu posuđa iz asortimana novih modela od 45 cm za besprijekorno čisto posuđe, uz istovremenu uštedu vode i energije. SpaceOptimization. Unutrašnji prostor je optimiziran kako bi bilo omogućeno da se svako opterećenje uklopi u novi sistem polica. Nove performanse su odobrene zahvaljujući: ● dodatnoj slobodnoj zoni koja omogućava dodatni prostor u donjoj polici kako bi se veliko posuđe (lonci i plitice za pečenje) postavili uspravno ● sistemu prilagođavanja visine gornje police (do 5 cm) da se uspostavi ravnoteža u iskorištenosti prostora.

Pogledajte našu ponudu na:

https://whirlpool.ehome.hr/kategorija-proizvoda/perilice-susenje/perilice-rublja/gornje-punjenje/

Komentiraj