Whirlpool ugradbena mikrovalna pećnica W9 MD260 BSS

Redovna cijena:*Naša najniža cijena:

6.799,00 kn 5.999,00 kn

Direktna bankovna transakcija5.999,00 kn
Plaćanje prilikom preuzimanja6.147,42 kn
Kartično plaćanje jednokratno i na rate - do 24 rata - MPC6.314,74 kn
MPC - prodajno mjesto:6.314,74 kn

 

Whirlpool ugradbenu mikrovalnu pećnicu odlikuju: izuzetno velika unutrašnjost. Kombinirana tehnologija, koja pruža fleksibilnost pripreme hrane na tradicionalan način. Ekskluzivna 6th SENSE tehnologija, koja automatski prilagođava vrijeme, temperaturu i potrošnju energije tijekom pripreme hrane. Crisp funkcija, da neusporedivno hrskave pizze i pite. Jet Defrost funkcija za izuzetno brzo i ravnomjerno odmrzavanje hrane.

CRISP

Nevjerojatna svježina. Ova oštra funkcija Whirlpool mikrovalne pećnice i namjenska posuda jamče da ćete u svakom trenutku moći kuhati najkvalitetniju pizzu, pitu ili quiche.

DUAL CRISP

Uživajte nenadmašivu hrskavost izvana, a sočnu mekoću iznutra s DualCrisp. Ekskluzivna Whirlpool tehnologija. Dvije točke emisija mikrovalne pećnice u potpunosti će obujmiti hranu i ravnomjerno je skuhati od samog dna.

STEAM

Zdrava, na pari kuhana jela, bilo kada. Tehnologija pare pruža najzdravije i najukusnije recepte jednim dodirom gumba.

JETDEFROST

Brzo odmrzavanje. Koristite jedinstveni JetDefrost 3D sustav za učinkovito odmrzavanje hrane s lakoćom u mikrovalnoj pećnici.

FORCED AIR

Pečat u okusu. Zahvaljujući tehnologiji Forced Air, zagrijan zrak cirkulira unutar vaše mikrovalne pećnice koristeći inovativni sustav konvekcije, dajući vam vlažne, sočne rezultate kuhanja.

BREAD DEFROST

Svježi kruh, bilo kada. S postavkom za odmrzavanje kruha na mikrovalnoj pećnici, možete pretvoriti kruh od smrznutog u svježi samo pritiskom gumba.

6THSENSELIVE APP

Intuitivna pomoć 6thSenseLive aplikacije daje potrošačima „korak po korak“ upute i transformira rutinske recepte u remek djela iz mikrovalne pećnice . Uz učenje korisničkih postavki predlaže recepte i daje korisne savjete koji će se pobrinuti da je svako jelo kuhano do savršenstva.

JET START

Izvanredna brzina podgrijavanja.   JetStart funkcija povećava toplinu unutar pećnice na maksimalno 30 sekundi, pružajući idealnu temperaturu za podgrijavanje hrane s visokim sadržajem vode, kao što su bistre juhe ili pića.

SMARTDISPLAY

SmartDisplay intuitivno sučelje jednostavno za uporabu koje omogućuje komunikaciju potrošača s njihovim W9 pećnicama. Zaslon na dodir sa 16 boja i 3.5” zaslonom na dodir (480 x 320 piksela), četiri dodirno osjetljivih senzora i WiFi povezivanjem ima funkciju dijaprojekcije za jednostavniju kontrolu i programiranje, dok TFT zaslon omogućuje visoku razlučivost slika s polifonim zvukom koji upotpunjuje iskustvo potpomognutog kuhanja.

QUARTZ GRILL

Idealno iskustvo kuhanja. Quartz Grill podgrijava i kuha hranu brže od tradicionalnog infracrvenog roštilja. To je resursno učinkovito, smanjujući vaše troškove energije i potpuno samočisteće.

3D TEHNOLOGIJA

Kuhano do savršenstva. Revolucionarni sustav 3D tehnologije osigurava čak i cirkulaciju topline kroz potpuno trodimenzionalni sustav distribucije topline, tako da uvijek možete uživati u jednoliko kuhanim obrocima, dodirom gumba.

STEAM

Zdrava, na pari kuhana jela, bilo kada. Tehnologija pare pruža najzdravije i najukusnije recepte jednim dodirom gumba.

PASTA & RICE

Jednostavno kuhanje na paru. Ovaj Whirlpool mikrovalna pećnica ima plovilo za parenje koje vam omogućuje da uživate u izvrsnoj pari, tjestenini, riži ili povrću za nekoliko minuta bez napora.

CRISPFRY

Za kuhanje ukusnih jela s prženom teksturom i okusom, ali bez ili s veoma malo ulja još je zdraviji od uporabe tave za pečenje.

KAPACITET OD 31 LITARA

Više prostora za vaše kuhanje. Ova Whirlpool mikrovalna omogućuje kapacitet od 31 litre što vam omogućuje da nikada ne izgubite prostor za nove recepte.

Na zalihi

Količina:

SKU: 859991569230 Kategorija:

Opis

TEHNIČKI OPIS

Širina proizvoda
595
Širina zapakiranog proizvoda
653
Dubina proizvoda
468
Dubina zapakiranog proizvoda
628
Visina proizvoda
385
Visina zapakiranog proizvoda
506
Neto težina (kg)
27
Bruto težina (kg)
29
Osigurač (A)
10
Dužina električnog kabela (cm)
135
Nominalna snaga (W)
2300
Dubina ugradne niše
550
Minimalna širina ugradne niše
556
Maksimalna širina ugradne niše
568
Minimalna visina ugradne niše
380
Maksimalna visina ugradne niše
380
Širina unutrašnjosti
405
Visina unutrašnjosti
200
Bar kod
8003437396311
Tip konstrukcije
Ugradni

GLAVNE OSOBINE

Metoda kuhanja s ventilatorom
Da
Grill metoda kuhanja
Da
Kapacitet unutrašnjosti (l)
31
Sat
Da
Otvaranje vrata
Spuštanje
Snaga grilla (W)
800
Maksimalna snaga mikrovalova (W)
1000
Timer
Da
Okretni tanjur
Da
Promjer okretnog tanjura (mm)
325
Vrsta upravljanja
Elektronička
Vrsta grilla
Kvarc
Vrsta mikrovalne pećnice
Mikrovalovi-kombinirano

There are no reviews yet.

Add your review