5 godina garancije na SAV asortiman

Od petka, 22.09.2017., počinje velika Whirlpool promocija:

5 godina garancije na SAV asortiman osim na samostojeće mikrovalne pećnice.

U periodu od 22.09. do 31.12.2017. kupnjom bilo kojeg uređaja iz Whirlpool asortimana svaki kupac uz 2 godine redovnog jamstva ostvaruje pravo na dodatne 3 godine Platinum super jamstva.

Garancija se odnosi na dolazak servisera, rad i sve rezervne dijelove i to po istim uvjetima koji se odnose i na redovnu dvogodišnju garanciju koju dajemo na Whirlpool uređaje.

Mehanizam kojim kupac ostvaruje pravo na dodatne 3 godine garancije je sljedeći:
– Kupnjom Whirlpool uređaja*, trgovac daje kupcu kupon
– Kupac koji ispunjeni kupon i presliku računa pošalje najkasnije jedan mjesec od datuma kupnje na adresu PARTUM USLUGE d.o.o., Šestinski dol 86 g, 10 000 Zagreb, putem e-maila info@partum.hr ili registracijom na web stranicu www.partum.hr, primit će potvrdu ekskluzivne produžene garancije na kućnu adresu ili na e-mail (ukoliko ga navede). Za dodatne informacije možete direktno kontaktirati PARTUM na broj 01 6382 – 664.
– Garancija se ostvaruje uz predočenje originalnog računa i potvrde o garanciji koja će kupcu stići u roku od 1 mjesec od registracije. Do primitka produžene garancije, za uređaj vrijedi redovna puna dvogodišnja garancija.

*osim samostojećih mikrovalnih pećnica i napa