5 godina garancije na SAV asortiman*

Poštovani kupci,

zadovoljstvo nam je obavijestiti Vas da od petka, 20.01.2017., počinje velika Whirlpool promocija: 5 godina garancije na SAV asortiman*.

U periodu od 20.01. do 23.04.2017. kupnjom bilo kojeg uređaja iz Whirlpool asortimana*, svaki kupac uz 2 godine redovnog jamstva ostvaruje pravo na dodatne 3 godine Protecto jamstva. Garancija se odnosi na dolazak servisera, rad i sve rezervne dijelove i to po istim uvjetima koji se odnose i na redovnu dvogodišnju garanciju koju dajemo na Whirlpool uređaje.

Mehanizam kojim kupac ostvaruje pravo na dodatne 3 godine garancije je sljedeći: – Kupnjom Whirlpool uređaja*, trgovac daje kupcu kupon – Kupac koji ispunjeni kupon i presliku računa pošalje do 05.05.2017. na adresu PARTUM USLUGE d.o.o., Šestinski dol 86 g, 10 000 Zagreb, putem e-maila na info@partum.hr ili registracijom na web stranici www.partum.hr, primit će potvrdu o ekskluzivnoj produženoj garanciji na kućnu adresu ili na e-mail (ukoliko ga navede).

Za dodatne informacije možete direktno kontaktirati PARTUM na broj 01 6382 – 664. – Garancija se ostvaruje uz predočenje originalnog računa i potvrde o garanciji koja će kupcu stići tijekom svibnja. Do primitka produžene garancije, za kupljeni uređaj vrijedi redovna puna dvogodišnja garancija.

*Osim na samostojeće mikrovalne pećnice i nape